Edit product

$5

Erektil mekanisme og dens forstyrrelser

Alt om erektionsmekanismerne og dens lidelser

Da tilfælde af erektil dysfunktion kan være mange, og som påpeget af Morten Grønbæk fra Statens Institut for Folkesundhed i Danmark, undertiden uskadelige, er det vigtigt at uddanne mænd om seksuel sundhed; mere specielt når disse lidelser er besværlige dagligt.

Seksualitet indtager en vigtig plads i vores liv med hensyn til opfyldelse, selvtillid, trivsel hos parret. Forsømmelse af visse aspekter af dit sexliv kan have alvorlige konsekvenser på lang sigt. Få pålidelig information om erektil dysfunktion fra din læge og veletablerede sundhedsplatforme som https://viagradanmark.eu/ for at sikre, at du får den bedste behandling.

Det er derfor vigtigt at blive informeret om disse forskellige patologier, være i permanent kontakt med sundhedspersonale om disse emner for at overveje de bedste løsninger fra sag til sag. For det første fordi information ofte misbruges på internettet til fortjeneste. For det andet fordi adgang til relevant information ikke altid er let i sundhedsspørgsmål. Endelig fordi for mange mænd ignorerer eller ignorerer deres problemer og vedtager forhastede og farlige løsninger, såsom selvmedicinering.

Modsat almindelig tro kan erektil dysfunktion påvirke alle mænd i alle aldre. Hvis virksomheden deltager i formidling af klichéer (ydeevne, penisstørrelse og virilitet, maskulin værdighed, stærk erektion ved alle lejligheder), vedtager vi processen med at demokratisere disse spørgsmål og især at berolige mænd i de fleste tilfælde.

Der er mange effektive løsninger til alle seksuelle lidelser. Men inden behandling overvejes, skal vi søge at forstå de forskellige og varierede årsager til erektil dysfunktion: interaktion med stoffer eller behandlinger, sygdomme, der påvirker erektionskvaliteten, livsstil, men også alle fysiologiske eller psykologiske årsager. Tanken er, at ved at kende disse mekanismer bedre, har du kontrol over din egen krop, og at du adopterer den rigtige adfærd.

  • Size56.1 KB
  • Resolution760 x 250 px

Checkout

Erektil mekanisme og dens forstyrrelser

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$5.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad